Τζέιμς: «Ρατσιστική η φωτογραφία με τους… Κινέζους διαιτητές» (pic)

Τζέιμς: «Ρατσιστική η φωτογραφία με τους… Κινέζους διαιτητές» (pic)

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού με ανάρτησή του στα social media χαρακτήρισε ρατσιστική τη φωτογραφία που ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακούς με τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου ως… Κινέζους!

Μετά το επεισοδιακό Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ και την τοποθέτηση του Μάνου Παπαδόπουλου περί… Κινέζων διαιτητών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλοντας να πικάρει τους «πράσινους» δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου ως… Κινέζους!

Η ανάρτηση των Ερυθρόλευκων δεν άρεσε καθόλου στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν της Αρμάνι Μιλάνο, Μάικ Τζέιμς, ο οποίος με μήνυμά του στο twitter σχολίασε την «έμπνευση» των Πειραιωτών, χαρακτηρίζοντας τη φωτογραφία ως ρατσιστική!

«Αυτή η εικόνα είναι τελείως ρατσιστική», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ της ιταλικής ομάδας, ο οποίος είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά πυκνά σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο 28χρονος μπορεί να έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξεχνάει όσα έζησε φορώντας την πράσινη φανέλα. Αλλωστε, πριν από λίγες εβδομάδες είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ και είχε παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Τριφυλλιού με την Χίμκι για την Ευρωλίγκα.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ