«Σαρώνει» την Ευρώπη η κίνηση Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα!

«Σαρώνει» την Ευρώπη η κίνηση Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα!

Η απόφαση του Ολυμπιακού να στραφεί επισήμως προς την Αδριατική Λίγκα είναι βασικό θέμα στα περισσότερα σάιτ της Ευρώπης.

Ο ανένδοτος πόλεμος του Ολυμπιακού κατά του… Φάρου της ΕΟΚ οδηγείται στο πιο κρίσιμο σημείο του με τους ερυθρόλευκους να είναι κάτι παραπάνω από αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλους!

Η κίνηση άλλωστε της ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχει επίσημη επικοινωνία με την Αδριατική Λίγκα δείχνει πόσο αποφασισμένοι και έτοιμοι είναι οι ερυθρόλευκοι.

Αν δεν ικανοποιηθούν στο απόλυτο τα αιτήματα τους είναι δεδομένο πως θα… χαιρετίσουν το ελληνικό πρωτάθλημα της ΚΕΔ του Βασιλακόπουλου και θα επιδιώξουν την συμμετοχή τους στην Αδριατική Λίγκα.

Ένα θέμα που όπως είναι λογικό μονοπωλεί από το πρωί τα περισσότερα σάιτ της Ευρώπης αναπαράγοντας την είδηση πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας για να μάθει όλα τα δεδομένα και προφανώς να επιδιώξει από τη νέα σεζόν την συμμετοχή σε αυτό.

Αφήνοντας τον… Φάρο μόνο του σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που δεν θα ενδιαφέρει ουσιαστικά κανέναν με την απουσία του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ