Αγγελόπουλος σε παίκτες : «Ο Σάκοτα θα πάρει αποφάσεις»

Αγγελόπουλος σε παίκτες : «Ο Σάκοτα θα πάρει αποφάσεις»

Την πρώτη προπόνησή ως προπονητής της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Ντράγκαν Σάκοτα, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να τονίζει στους παίκτες ότι ο Σέρβος τεχνικός θα είναι το απόλυτο αφεντικό.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, και λίγο αργότερα ο Σέρβος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης Μάκης Αγγελόπουλος ο οποίος σε ομιλία του στους παίκτες τόνισε ότι ο Σάκοτα θα έχει το απόλυτο κουμάντο. Μάλιστα ο κ. Αγγελόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στην ομάδα.

«Είχαμε εσχάτως κάποια άσχημα αποτελέσματα και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο. Ο Κόουτς Σάκοτα είναι ο προπονητής, που κατέκτησε το τελευταίο Πρωτάθλημα της ΑΕΚ. Θα έχει τον απόλυτο έλεγχο και θα πάρει όποιες αποφάσεις κρίνει, ότι είναι σωστές για το καλό της ομάδας», ήταν μεταξύ άλλων τα όσα είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ