Ολυμπιακός: Στην έξοδο και ο Ουέμπερ!

Ολυμπιακός: Στην έξοδο και ο Ουέμπερ!

Δύσκολα θα συνεχίσει ο Αμερικανός γκαρντ στον Ολυμπιακό, καθώς έχει υποπέσει σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει τάσεις φυγής.

Δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, καθώς τις τελευταίες μέρες προέκυψε ένα ακόμα θέμα και ακούει στο όνομα: Μπριάντε Ουεμπερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να είναι εκ των κορυφαίων στον αγωνιστικό χώρο για τους Ερυθρολεύκους, αλλά εκτός παρκέ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο 26χρονος έχει δημιουργήσει σοβαρά θέματα, που έχουν ενοχλήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν και το κύκνειο άσμα του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ουεμπερ έχει υποπέσει σε πολλαπλά πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία έχουν αντιληφθεί τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και ο Ντέιβιντ Μπλατ. Συν τοις άλλοις, ο ίδιος έχει εκφράσει συνεχώς το πόσο του λείπει η οικογένεια του και η Αμερική.

Στην ομάδα προσπάθησαν μέσω συζητήσεων να αλλάξουν το κλίμα και να τον… επαναφέρουν, όμως ο ίδιος με τη συμπεριφορά του δείχνει ότι είναι δύσκολο να έχει το μυαλό του στον Ολυμπιακό.

Πάρα την καλή αγωνιστική του εικόνα, δε θα αποτελέσει έκπληξη να υπάρχει διαζύγιο με τον Αμερικανό γκαρντ, αφού υπό αυτές τις συνθήκες δεν βοηθάει κανέναν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθεί ο Αλεξέι Ποκουσεφσκι ο οποίος πιάνει θέση ξένου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ