Ολυμπιακός: Ανεβαίνει ο Πρίντεζης, φιλικό με Λαύριο την Μ. Πέμπτη

Ολυμπιακός: Ανεβαίνει ο Πρίντεζης, φιλικό με Λαύριο την Μ. Πέμπτη

Ο υπαρχηγός των Ερυθρόλευκων πηγαίνει απο το καλο στο καλύτερο και ξεπερνάει το πρόβλημα με τη μέση του, ενώ οι παίκτες θα... ξεμουδιασουν απέναντι στην ομάδα του Σερέλη.

Μειώνονται σιγά σιγά τα προβλήματα για τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Γιώργος Πρίντεζης απο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, είχε ενοχλήσεις στη μέση με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολλές προπονήσεις, όπως και το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο υπαρχηγός των Ερυθρολεύκων απο την Δευτέρα εχει μπει μερικώς στο πρόγραμμα της ομάδας του και ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς για να επιστρέψει στο 100%. Την Τρίτη (23/04), έβγαλε μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ειναι έτοιμος. Πέρα απο το κομμάτι αυτό, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προχωρήσει σε ενα φιλικό προετοιμασίας γιατί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις καθυστερούν πολύ.

Την Μεγάλη Πέμπτη (25/04) στις 13:00 η ομάδα του Πειραιά θα δώσει στο ΣΕΦ φιλικό με το Λαύριο. Το προπονητικού χαρακτήρα ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με τους Ερυθρολεύκους να θέλουν να δουν την κατάσταση του Γουίλ Τσέρι και των υπολοίπων αθλητών τους απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ