Σταυρόπουλος: «Δεν ήταν τυχαία η παρουσία του Γιαννακόπουλου» – Παπαδόπουλος: «Σπάσατε παγκόσμιο ρεκόρ»

Σταυρόπουλος: «Δεν ήταν τυχαία η παρουσία του Γιαννακόπουλου» – Παπαδόπουλος: «Σπάσατε παγκόσμιο ρεκόρ»

Ανέβηκαν οι τόνοι στη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ ανάμεσα στους παράγοντες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού – Διαβάστε τους νέους διαλόγους.

Συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα στους παράγοντες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με τους Ερυθρόλευκους στη σύσκεψη που πραγματοποιείται στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ να τονίζουν ότι δεν ήταν τυχαία η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΚΕΔ την ημέρα της κλήρωσης των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Basket League.

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έγινε καθαρή παρανομία. Ως Ολυμπιακός δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε αυτό. Έχουμε την αλληλογραφία, είδαμε τι έγινε. Υπήρχε παρέμβαση. Δεν ήταν τυχαία η παρουσία του κ. Γιαννακόπουλου και του κ. Παπαδόπουλου».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι οι Πειραιώτες με την αποχώρησή τους στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ «έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ και μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες».

Νωρίτερα, στις πρώτες τους τοποθετήσεις, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση για το θέμα της διαιτησίας, που ταλαιπωρεί το ελληνικό μπάσκετ. Ο Γιαννακόπουλος μάλιστα τόνισε ότι συμφωνεί σε ορισμένα πράγματα με τους Ερυθρόλευκους και πρέπει να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Φυσικά, ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ είναι η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ. Οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι ήταν παράνομοι οι ορισμοί των διαιτητών, με την 26η αγωνιστική να βρίσκεται στον… αέρα και να δημιουργείται μπάχαλο.

Αναλυτικά οι νέοι διάλογοι από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θέλουμε να δούμε αν κάτι μπορεί να αλλάξει. Αφήσαμε τα πάντα για να είμαστε εδώ και να συζητήσουμε για το πρόβλημα που θεωρεί μία από τις μεγάλες ομάδες πως υπάρχει. Όταν πριν ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός έστειλε αρχεία, δεδομένα και DVD για την Euroleague ζητώντας από τους ιδιοκτήτες να συζητήσουν το πρόβλημα, γιατί δεν εμφανίστηκαν οι ιδιοκτήτες, παρά έστειλαν έναν υπάλληλο στη συζήτηση;».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ο κ. Σκινδήλιας δεν είναι υπάλληλος. Να μιλάτε με περισσότερο σεβασμό. Είναι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κ. Αγγελόπουλε δεν ακούσατε. Είπα δεν είναι ιδιοκτήτης. Εσείς γιατί δεν εμφανιστήκατε; Σωστά ή λάθος, είχαμε κάποια παράπονα στην Euroleague. Έγινε μια συνάντηση πέρυσι. Ο Ολυμπιακός δεν συμμετείχε. Η συνάντηση ήταν στην Μαδρίτη».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Εσένα σε πειράζει γιατί δεν πήγε ο Αγγελόπουλος στην Μαδρίτη;».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ευχαριστώ πολύ για τη σοβαρή και εμπεριστατωμένη απάντηση που μου δώσατε».

Χρήστος Σταυρόπουλος: «Έγινε καθαρή παρανομία. Ως Ολυμπιακός δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε αυτό. Έχουμε την αλληλογραφία, είδαμε τι έγινε. Υπήρχε παρέμβαση. Δεν ήταν τυχαία η παρουσία του κ. Γιαννακόπουλου και του κ. Παπαδόπουλου. Σήμερα πρέπει να πάρουμε θέση. Κύριε Γιαννακόπουλε στην Μαδρίτη επειδή ήμουν παρών ως εκπρόσωπος, όχι ως ιδιοκτήτης, δεν μαζευτήκαμε για τη διαιτησία. Μαζευτήκαμε για να μιλήσουμε για την παραβατική συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το λέω για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις».

Μάνος Παπαδόπουλος: «Ακούγοντας προσεκτικά τις τοποθετήσεις, θεωρώ ότι είμαστε σε αυτή τη συζήτηση στο παρά πέντε, επειδή ο Ολυμπιακός έχανε ένα ματς. Κάθε φορά που χάνει ένα ματς του φταίνε όλοι οι άλλοι πλην της ομάδας. Σας είπα στο προηγούμενο συμβούλιο πως ο Ολυμπιακός νοιάζεται μόνο για την ομάδα του, όχι για το ελληνικό μπάσκετ. Ακόμα και αυτό που έγινε με την ΚΕΔ το κάνετε στο παρά πέντε. Χωρίς να σκεφτείτε αυτό που σας είπε ο κύριος Θεοδώρου, ότι πληρώνουν τους παίκτες και αν χρειαστεί να γίνει αναβολή θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου το άθλημα. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πείτε ότι φταίει η διαιτησία. Όλοι έχουμε τις απόψεις μας. Κανένας όμως δεν αποχώρησε σε ημίχρονο αγώνα. Είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Το κάνατε. Είναι παγκόσμιο. Γράφτηκε στο βιβλίο Γκίνες. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Μας έχετε σύρει σε μια συζήτηση εδώ».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ποιος σας έσυρε;»

Μάνος Παπαδόπουλος: «Εσείς. Δεν βλέπω άλλον να έχει τέτοιο πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ