Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσε να ήταν προπονητής σε κορυφαίο πρωτάθλημα ο Λουτσέσκου. Έτσι είπε ο ίδιος. Ραζβάν έλειπες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανοίγει ο δρόμος για το «σπίτι» της μπασκετικής ΑΕΚ

Η σημερινή Ολομέλεια της Βουλής έφερε μια πολύ σημαντική εξέλιξη στο θέμα της στέγασης της μπασκετικής ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ανοίγει ο δρόμος για το «σπίτι» της μπασκετικής ΑΕΚ | to10.gr

Η Ολομέλεια της Βουλής συνεδρίασε σήμερα (13/5) με κύριο θέμα την τροπολογία που κατατέθηκε σχετικά με την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκτός από αυτό το μείζον θέμα όμως ψηφίστηκε και ακόμα μια τροπολογία, πολύ σημαντική για την ΚΑΕ ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήταν η τροπολογία που κατέθεσε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και αφορούσε τον Ορισμό της ΓΓΑ ως φορέα διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων. Η εξέλιξη αυτή φέρνει την ΓΓΑ σε θέση ισχύος όσον αφορά την αξιοποίηση, χρήση, διαχείριση και εκμετάλλευση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων με γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων του Δήμου Φυλής και των όμορων αυτού Δήμων.

Η εξέλιξη αυτή στην ουσία λύνει τα χέρια της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου, μιας και έχει επέλθει ήδη συμφωνία της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ με την ΓΓΑ για να αποτελέσει το κλειστό των Άνω Λιοσίων την νέα έδρα της μπασκετικής ΑΕΚ από την ερχόμενη σεζόν.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από