ΕΣΑΚΕ: Συμφώνησαν για αλλαγές στη διαιτησία, καταθέτουν προτάσεις στην ΕΟΚ

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων συμφώνησαν για αλλαγές στη διαιτησία – Η επιτροπή εργασίας θα συζητήσει τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί και θα διαμορφώσει το τελικό κείμενο, το οποίο θα καταθέσει στην ΕΟΚ.


ΕΣΑΚΕ: Συμφώνησαν για αλλαγές στη διαιτησία, καταθέτουν προτάσεις στην ΕΟΚ | to10.gr

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει αποχωρήσει από τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, ωστόσο, η συζήτηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των υπόλοιπων 13 ομάδων συνεχίζεται κανονικά.

Μάλιστα, ένα από τα θέματα που τέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο ήταν αυτό της διαιτησίας, με τους παράγοντες των συλλόγων να συμφωνούν ότι χρειάζονται να γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές, προκειμένου να αναβαθμιστεί το ελληνικό μπάσκετ.

Η δικαίωση μιας ομάδας που χτίζεται δύο χρόνια

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των ομάδων συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρξουν άμεσα αλλαγές στο διαιτητικό σκέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα εργασίας τις επόμενες ημέρες θα συζητήσει το περιεχόμενο των προτάσεων που έχουν κατατεθεί και θα διαμορφώσει το τελικό κείμενο με τις αλλαγές, το οποίο θα καταθέσει στους ανθρώπους της ΕΟΚ.

Ο εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ βγαίνοντας από την αίθουσα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφέροντας: «Πρέπει να γίνουν αλλαγές στη διαιτησία, μετά από διαβούλευση με την ομοσπονδία, δηλαδή να πάει ο ΕΣΑΚΕ με συγκεκριμένες προτάσεις στην ΕΟΚ. Να διαμορφωθούν οι προτάσεις και όπως είναι λογικά υπάρχουν διάφορες απόψεις. Κάποιες προτάσεις για τη διαιτησία κατατέθηκαν σήμερα, όμως περιμένουμε να διαμορφωθεί το σύνολο αυτών για να τις προκρίνει η επιτροπή εργασίας, κάτι που όμως δεν θα γίνει σήμερα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αποθεώθηκαν οι θριαμβευτές στο Ελ. Βενιζέλος (pics+vid)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο