Ο Τόμας μένει ΟΑΚΑ

Ο Τόμας μένει ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός και ο Αμερικανός φόργουορντ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο Ντεσόν Τόμας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του Αργύρη Πεδουλάκη και της διοίκησης του Παναθηναϊκού, καθώς υπάρχει θέληση να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του.

Ο Αμερικανός δεν ξεκίνησε καλά την περσινή σεζόν, είχε πρόβλημα από τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε η ομάδα και είχε σκορπίσει τον προβληματισμό σε όλους.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν, ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποίησε τις καλύτερες -ίσως- εμφανίσεις της καριέρας του υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

Ο 67χρονος προπονητής ουσιαστικά του… άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, αφού τον έκανε… μόνιμο κάτοικο του λόου ποστ και με αυτόν τον τρόπο τον μετέτρεψε σε μόνιμη απειλή για τα αντίπαλα καλάθια.

Ετσι λοιπόν μια και ο Αμερικανός φόργουορντ διαθέτει και το καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση με αποτέλεσμα να αποτελέσει ένα πραγματικό επιθετικό «όπλο» στα χέρια του Αμερικανού τεχνικού.

Στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του, ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε θα είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες ο Παναθηναϊκός στις οποίες έχει μείνει και τη δεύτερη χρονιά.

Οι επαφές με τον μάνατζέρ του έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες, είναι σε πολύ… ώριμο στάδιο και οι πολύ αισιόδοξοι αναφέρουν πως οι δυο πλευρές είναι στη διαδικασία ανταλλαγής των συμβολαίων.

Μόλις οι επιμέρους όροι της επικείμενης συμφωνίας αποτυπωθούν στο χαρτί, τότε θα πέσουν και οι υπογραφές με τον Αμερικανό να παίρνει μια μικρή αύξηση και να φτάνει περίπου στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ