«Τελειώνει» του Φριντέτ στον Παναθηναϊκό

«Τελειώνει» του Φριντέτ στον Παναθηναϊκό

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η υπόθεση του Τζίμερ Φριντέτ στον Παναθηναϊκό, αφού όπως όλα δείχνουν απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες.

Ο Τζίμι Φριντέτ θα είναι όπως όλα δείχνουν η νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού αφού ο Αμερικανός γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους» και πλέον απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Μάλιστα ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τόνισε πως ο παίκτης ακόμη και μέσα στη μέρα θα ανακοινωθεί επισήμως από την ΚΑΕ. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μέσα στην ημέρα θα έχουμε τις τελικές υπογραφές και θα πανηγυρίσουμε μαζί».

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος γκαρντ είναι κυρίως σκόρερ με την ικανότητα να βάζει τη μπάλα στο καλάθι με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, έχοντας πλουραλισμό κινήσεων. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια (41 βασικός) στην Κίνα με την Σανγκάι Ντονγκφάνγκ, έχοντας κατά μέσο όρο 36 πόντους, 5,6 ριμπάουντ, 5,3 ασίστ, 2,5 κλεψίματα σουτάροντας συνολικά με 47,6% εντός πεδιάς σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ