To Λαύριο ανακοίνωσε τον σέντερ Τσούκου (pic)

To Λαύριο ανακοίνωσε τον σέντερ Τσούκου (pic)

Το Λαύριο συνεχίζει ακάθεκτο την μεταγραφική του ενίσχυση, ανακοινώνοντας την προσθήκη του Αμερικανονιγηριανού Πασκάλ Τσούκου.

Το Λαύριο «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, αφού μετά τον Αμερικανό Ντέβιν Ντέιβις μέσα στην μέρα, επισημοποίησε και την απόκτηση του 24χρονου σέντερ Πασκάλ Τσούκου.

Ο Αμερικανονιγηριανός ψηλός, αποτελεί την έκτη φετινή μεταγραφή της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, μετά τους Βασίλη Μουράτο, Γκλιν Γουάτσον, Κουίντον ΝτεΚοζί και Κάιλ Όλμαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου:

«Ψηλώνει με Paschal Chukwu το Λαύριο! Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (15/04/1995) Αμερικανο-Nιγηριανού Center (2.18m) Paschal Chidiebee Chukwu!

NCAA (2015-2019): o Paschal είναι απόφοιτος του Syracuse University και στην κολεγιακή του καριέρα σε 111 παιχνίδια είχε Μ.Ο./αγώνα 4.1 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1.7 block και ποσοστό 67% στα σουτ εντός πεδιάς.

NCAA Career Highs (ανά στατιστική κατηγορία οι υψηλότερες επιδόσεις του): 15 pts, 18 rebs, 8 blocks.

Personal life: ο Paschal Chidiebee Chukwu έχει γεννηθεί στη Νιγηρία… Πήγε στην Αμερική για πρώτη φορά το 2009 για ένα basketball camp στην Atlanta … Είναι γιος του Cyril Obinna Chukwu και της Antonia Chukwu … Έχει πτυχίο Επικοινωνίας και Ρητορικής».

Η ανάρτηση της ΚΑΕ στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ