Γίνεται ΚΑΕ ο Ερμής Αγιάς Λάρισας

Γίνεται ΚΑΕ ο Ερμής Αγιάς Λάρισας

Περιμένοντας την απόφαση για το αν τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Basket League ή όχι, ο Ερμής Αγιάς Λάρισας ανκοίνωσε νέο χορηγό και τη μετατροπή του σε ΚΑΕ.

Την μετατροπή του σε ΚΑΕ στις 20 Αυγούστου ανακοίνωσε ο Ερμής Αγιάς Λάρισας, εν αναμονή της απόφασης για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως, μαζί με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, έχει καταθέσει φάκελο για να πάρει τη wild card και να συμμετέχει στη Basket League της νέας σεζόν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«O Γ.Σ Ερμής Αγιάς Λάρισας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει ότι Kεντρικός Xορηγός για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα είναι η εταιρεία λιπασμάτων ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ.

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ αποτελεί κορυφαία Εμπορική και Παραγωγική εταιρεία λιπασμάτων και για τον Γ.Σ Ερμής Αγιάς Λάρισας, έναν σημαντικό σύμμαχο και υποστηρικτή όλα αυτά τα χρόνια της ανοδικής πορείας του συλλόγου μας. Έτσι λοιπόν και αυτή τη χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό μας για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Όσων αφορά την κατάθεση του φακέλου στην αρμόδια Ειδική Επιτροπή που θα κρίνει τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, να αναφέρουμε ότι η Επιτροπή συνεδρίασε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου και ζήτησε επιπλέον έγγραφα τα όποια έχουμε αποστείλει και αναμένουμε να έχει θετική έκβαση για την ομάδα μας στην συνεδρίαση της Επιτροπής τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Επίσης ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Αγιά για τη μετατροπή σε Κ.Α.Ε. Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.

Τέλος ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Ριζούλης Θεόδωρος θα βρίσκεται την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 9:30 στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ