Συνάντηση Φλεβαράκη με παίκτες του ΠΑΟΚ

Συνάντηση Φλεβαράκη με παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τους παίκτες του «δικεφάλου» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον ΠΑΟΚ εδώ και λίγες μέρες κινείται στους ρυθμούς του Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Basket League.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη σηκώσει τα… μανίκια και έχει ξεκινήσει τη δουλειά για τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας, καθώς ο χρόνος μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία είναι πολύ μικρός και ο 50χρονος θέλει να δει το υλικό που θα έχει στα χέρια του για να δουλέψει.

Σήμερα (21/8) λοιπόν είχε επαφές με τρεις παίκτες που πέρυσι αποτέλεσαν βασικό κορμό στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο λόγος για τους Βαγγέλη Μαργαρίτη ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, Απόλλων Τσόχλας που έχει λήξει το συμβόλαιο του έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά και με τον Λίνο Χρυσικόπουλο που βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Ο Φλεβαράκης εξήγησε στους παίκτες το αγωνιστικό πλάνο που έχει, με τους Μαργαρίτη και Τσόχλα να φαίνεται πως θα μείνουν, ενώ ανοιχτή παραμένει ακόμα και η περίπτωση του Χρυσικόπουλου ο οποίος έχει κάνει προσφυγή, με την ΑΕΚ να ελέγχει από κοντά την υπόθεση του.

Ακόμη ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να συναντηθεί και με τον Σταύρο Σχίζα τις επόμενες ημέρες μόλις εκείνος επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, για να δει και τις προθέσεις που θα έχει ο Έλληνας παίκτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ