Έπος: Ο Βουγιούκας πλάι στους… Τζον Τραβόλτα και Αλ Πατσίνο (vid)

Έπος: Ο Βουγιούκας πλάι στους… Τζον Τραβόλτα και Αλ Πατσίνο (vid)

Μία μέρα πριν την πρεμιέρα της Basket League, ο Παναθηναϊκός συνέκρινε τις... χορευτικές ικανότητες του Ίαν Βουγιούκα με αυτές του Τζον Τραβόλτα στο Pulp Fiction και του Αλ Πατσίνο στο Scent of a Woman

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων κόντρα στην ΑΕΚ (28/9, 19:00). Οι πράσινοι θα ξεκινήσουν την Basket League μπροστά στο κοινό τους, περιμένοντας τους φίλους της ομάδας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται, και οι άνθρωποι του συλλόγου εκμεταλλεύτηκαν με τον πιο πρωτότυπο τρόπο το highlight του φιλικού με τη Φενέρμπαχτσε για να προσκαλέσουν τους οπαδούς τους στο γήπεδο.

Τι εννοούμε; Το… χορευτικό του Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος προσποιήθηκε ότι θα πασάρει την μπάλα, πριν σκοράρει με λέι απ αποτέλεσε πήγη έμπνευσης για το Τριφύλλι και το promo video.

Στην αναζήτηση της «καλύτερης χορευτικής κίνησης» λοιπόν στο Google, οι πράσινοι βρήκαν τρία αποτελέσματα: τον Τζον Τραβόλτα από το Pulp Fiction, τον Αλ Πατσίνο από το Άρωμα Γυναίκας και τον Ιάν Βουγιούκα κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B26viPEoroA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ