Ιωνικός – Λαύριο 90-94

Ιωνικός – Λαύριο 90-94

Νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Basket League για το Λαύριο που πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα του Ιωνικού, επικρατώντας με 90-94.

Πολύ σημαντική νίκη για το Λαύριο στην πρεμιέρα της Basket League που επικράτησε εκτός έδρας του Ιωνικού με 94=90, «πικραίνοντας» την ομάδα της Νίκαιας στην επιστροφή της στην 1η κατηγορία.

Κορυφαίοι για την ομάδα της ανατολική της Αττικής οι ΝτεΚόζι και Όλμαν με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα. Εξαιρετικοί και οι Γουάτσον (14π) και Ντέιβις (12π).

Από πλευράς γηπεδούχων οι Μαυροκεφαλίδης και Τζόουνς έκαναν «όργια», τα οποία ωστόσο δεν έφταναν για να αποτρέψουν την ήττα της ομάδας τους. Ο πρώτος τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος μέτρησε 23 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Αμφότερες οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά, με το παιχνίδι να έχει γρήγορο ρυθμό και υψηλό σκορ από το ξεκίνημα του. Ο Ιωνικός έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 2 (24-22), έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους Μαυροκεφαλίδη και Τζόουνς. Το Λαύριο από την μεριά του δεν άφηνε την ομάδα της Νίκαιας να ξεφύγει στο σκορ με το ημίχρονο να βρίσκει τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο καλάθι (42-40).

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της ανατολικής Αττικής ξεκίνησε την αντεπίθεση της και αρχικά ισοφάρισε στο τέλος της 3ης περιόδου (63-63) και στο 4ο δεκάλεπτο πέρασε μπροστά. Τα πολλά μαζεμένα λάθη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με ένα ξέσπασμα του Λαυρίου, έβαλαν μπροστά στο σκορ την ομάδα του Σερέλη με 69-77 στο 35′. Ο Ιωνικός τα έδωσε όλα στο τέλος προσπαθώντας να φτάσει στην ανατροπή ή να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν να διατηρήσουν την υπέρ τους διαφορά μέχρι το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 42-40, 63-63, 90-94

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ