Βετούλας : «Η νίκη με τη μεγαλύτερη αξία ως τώρα»

Βετούλας : «Η νίκη με τη μεγαλύτερη αξία ως τώρα»

Την ώρα που ο Βασίλης Φραγκιάς εξέφραζε την πίκρα του για την εξέλιξη του αγώνα με τον Ιωνικό, ο Νίκος Βετούλας το πανηγύριζε

Όταν ο νικητής ενός αγώνα κρίνεται στις λεπτομέρειες, είναι λογικό τα συναισθήματα να είναι αντικρουόμενα. Ο ένας προπονητής (Νίκος Βετούλας) είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος και να μοιράζει συγχαρητήρια, ο άλλος (Βασίλης Φραγκιάς) ένιωθε ότι έφτασε στην πηγή, αλλά έμεινε διψασμένος, οπότε δεν μπορούσε παρά να είναι στεναχωρημένος.
Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Ιωνικού Νικαίας, Νίκος Βετούλας, δήλωσε:

«Σήμερα πετύχαμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη, την οποία θεωρώ πιο σημαντική από τις προηγούμενες. Λέμε πως όλες οι νίκες είναι ίδιες, αλλά με τον τρόπο που ήρθε η συγκεκριμένη, είναι σαν να έχει μεγαλύτερη αξία.

Βρεθήκαμε σε ένα παιχνίδι, στο οποίο είχαμε πολύ κακό ποσοστό από το τρίποντο. Χάσαμε ελεύθερα σουτ, αλλά ήταν και ικανή η άμυνα της αντίπαλης ομάδας. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι το πώς λειτουργήσαμε στα 15 τελευταία λεπτά, όταν βρεθήκαμε στο -9. Τα παιδιά έδειξαν αυταπάρνηση και καταφέραμε να κερδίσουμε έναν αγώνα, που δεν πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Από εδώ και πέρα, πρέπει να βελτιώνουμε τα λάθη μας, για να μπορούμε να κερδίσουμε τις αναμετρήσεις που μπαίνει το “πρέπει”, ειδικά αυτές που είναι στην έδρα μας».

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Λάρισας, Βασίλης Φαγκιάς, υποστήριξε:

«Έχουμε μια πίκρα, γιατί φτάσαμε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Για πάρα πολλή ώρα ήμασταν κοντά στο να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Σε στιγμές, που έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα, κάναμε 2-3 εύκολα λάθη, χάσαμε 2-3 εύκολα σουτ κι από εκεί και μετά ο Ιωνικός άλλαξε την άμυνά του. Εμείς δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε κι έφτασαν σε μία νίκη, που ήθελαν όσο κι εμείς.

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, γιατί θα συναντήσουμε τον Παναθηναϊκό. Ακολουθούν κι άλλα δύσκολα ματς, μέσα από τα οποία πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας για να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι η παραμονή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ