Παναθηναϊκός: Μέσα ο Παππάς ενόψει Λάρισας

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Παππάς ενόψει Λάρισας

Με τον Νίκο Παππά να βγάζει την προπόνηση, ολοκληρώθηκε ο προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (3/11, 17:45) αναμέτρησης με την Λάρισα.

 

Ευχάριστα νέα για τον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Παναθηναϊκό, αφού ο Νίκος Παππάς προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού ενόψει της αυριανής (3/11, 17:45) αναμέτρησης κόντρα στην Λάρισα.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος ταλαιπωρούνταν από θλάση του μακρού καμπτήρα μεγάλου δακτύλου δεξιού ποδός και είχε μείνει εκτός δράσης για λίγο διάστημα. Πλέον όμως το ξεπέρασε αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Παράλληλα ντεμπούτο στην Basket League με τα πράσινα θα κάνει και ο Μπεν Μπέντιλ (μέχρι στιγμής είχε αγωνιστεί μόνο στην Euroleague), μετά και την αλλαγή στους ξένους, με τον Γκανέζο να παίρνει τη θέση του Ρίον Μπράουν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Για τη Λάρισα αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (2/11) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League (3/11, 17.45). Νωρίτερα, οι «πράσινοι» έκαναν προπόνηση με τον Νίκο Παππά να συμμετέχει κανονικά και να ακολουθεί την αποστολή.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ