Αυγενάκης για Βασιλακόπουλο: «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα»

Αυγενάκης για Βασιλακόπουλο: «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στα λεγόμενα του Γιώργου Βασιλακόπουλου, υπογραμμίζοντας πως δεν επιτρέπει στον εαυτό του να καταφερθεί εναντίον του.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιτέθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη με συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα και μάλιστα χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον υφυπουργό Αθλητισμού, με αφορμή το Σχέδιο Νόμου που τον θέτει ουσιαστικά εκτός μπάσκετ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε πριν από λίγο μέσω Twitter στον Βασιλακόπουλο, λέγοντας πως δεν επιτρέπει στον εαυτό του να καταφερθεί εναντίον του και του θύμισε πως… τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

Αναλυτικά ο υφυπουργός αθλητισμού ανέφερε:

«Σέβομαι και τιμώ, το έχω πει επανειλημμένως άλλωστε, την ηλικία και την μακρά πορεία στο μπάσκετ του προέδρου της ΕΟΚ. Δεν επιτρέπω στο εαυτό μου να καταφερθεί εναντίον του, όσους προσωπικούς χαρακτηρισμούς κι αν μου προσάψει. Να του θυμίσω μονάχα πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα» έγραψε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Twitter.

https://twitter.com/l_avgenakis/status/1192036388478312448?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1192036388478312448&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fmpasket%2F656168_apantisi-aygenaki-se-basilakopoylo-ta-sterna-timoyn-ta-prota-pic

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ