Αγγέλου: «Επιλέξαμε τις διεισδύσεις και κερδίσαμε»

Αγγέλου: «Επιλέξαμε τις διεισδύσεις και κερδίσαμε»

Ο προπονητής της Λάρισας μίλησε για την αλλαγή πλάνου της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πλησίασε στο ματς το Ρέθυμνο.

Τη νίκη επί του Ρεθύμνου πανηγύρισε η Λάρισα, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν από το ξεκίνημα ανώτεροι και δεν απειλήθηκαν ούτε στιγμή. Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν την αντίδραση που θα ήθελε.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το σημερινό παιχνίδι το αντιμετωπίσαμε σαν μια σειρά από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Ζητήσαμε πρώτα απ΄ όλα να έχουν αντίδραση και ομαδικότητα οι παίκτες μας. Σήμερα ξεκινήσαμε δυνατά. Μπήκαν τα σουτ. Στο ημίχρονο είπαμε πως όταν παίρνεις τόση μεγάλη διαφορά υπάρχει ένας κίνδυνος.

Πρώτον ο αντίπαλος να σουτάρει ανεξέλεγκτα και χωρίς πίεση. Οι διαιτητές έχουν άλλα κριτήρια λόγω διαφοράς του σκορ. Και το τρίτο αν δεν μπουν τα σουτ που μπήκαν στο πρώτο μέρος υπάρχει πρόβλημα. Το Ρέθυμνο έκανε καλή προσπάθεια και εμείς χάσαμε πολλά μας σουτ.

Σε καθοριστικό σημείο επιλέξαμε τις διεισδύσεις και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας και σήμερα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον Τσιλούλη και Φλόιντ, δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και έκαναν σημαντικό και αφανές έργο. Συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ