Ζάρας: «Θα δώσουμε τα πάντα με τον ΠΑΟΚ»

Ζάρας: «Θα δώσουμε τα πάντα με τον ΠΑΟΚ»

Ο παίκτης του Ηρακλή μίλησε για την σημαντικότητα της αναμέτρησης με το συγκρότημα του Κώστα Χαραλαμπίδη, μετά την ήττα από τον Ήφαιστο στην Λήμνο.

Με τον ΠΑΟΚ κοντράρεται ο Ηρακλής στο Ιβανώφειο, με τον Θοδωρή Ζάρα να στέκεται στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά και την ήττα στην Λήμνο.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα από την γιορτινή Θεσσαλονίκη! Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!

Η αλήθεια είναι πως περνάμε τις γιορτές στο γήπεδο έχοντας προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως είναι και κάτι που μας έφερε ακόμη πιο κοντά σαν ομάδα και μας έδεσε ακόμη περισσότερο αφού περνάμε τις γιορτές όλοι μαζί και ιδιαίτερα τα παιδιά που είναι από άλλες χώρες και φέτος βρίσκονται στην Ελλάδα.

Ο αγώνας της προηγούμενης αγωνιστικής στην Λήμνο δεν πήγε όπως θα θέλαμε αφού παρότι κυριαρχούσαμε για 30 λεπτά στο τέλος χάσαμε την συγκέντρωση μας και ηττηθήκαμε. Παρόλα αυτά θέλουμε να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί από τον τρόπο που θα αγωνιστούμε αύριο στο Ιβανώφειο.

Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ και τον σεβόμαστε σαν αντίπαλο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο παρκέ για να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη για τον σύλλογο και τον κόσμο μας.

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, ευτυχισμένο το νέο έτος, γεμάτο υγεία, χαρές, ευτυχία και φυσικά μπόλικο μπάσκετ! Να περάσετε καλά όλοι με τους αγαπημένους σας! Τα λέμε αύριο στο γήπεδο»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ