Περράκης: «Με όπλο την έδρα μας και την ενέργεια του κόσμου»

Περράκης: «Με όπλο την έδρα μας και την ενέργεια του κόσμου»

Ο φόργουορντ του Λαυρίου στάθηκε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νίκαιας και την σημαντικότητα που έχει για την ομάδα του η νίκη.

Ο Μιχάλης Περράκης στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, ασχολήθηκε με τον αγώνα του Λαυρίου με τον Ιωνικό και στο πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Καλή χρονιά σε όλους!

Μετράμε αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και το πρώτο για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να θέλει να μπει «με το δεξί» στο νέο έτος.

Αντίπαλος μας αύριο είναι ο Ιωνικός Νίκαιας, μια ομάδα που έχει το τελευταίο διάστημα προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της και στο τεχνικό επιτελείο. Εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι μας γνωρίζοντας καλά ότι κάθε κατοχή θα είναι κρίσιμη.

Με όπλο την έδρα μας και την ενέργεια του κόσμου μας πιστεύω ότι θα φτάσουμε στην έβδομη νίκη της σεζόν κι ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της παραμονής.

Η στήριξη των φιλάθλων σημαίνει πολλά για την ομάδα της πόλης μας. Είναι πηγή δύναμης και αισιοδοξίας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, θέλουμε τη θετική του ενέργεια από το πρώτο λεπτό και εύχομαι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και να γεμίσουν αύριο το κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ