Μετά τους Λουκά και Χαραλαμπόπουλο, φεύγει κι ο Μπαρτ

Μετά τους Λουκά και Χαραλαμπόπουλο, φεύγει κι ο Μπαρτ

Στη Ρωσία θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, ο οποίος αποχωρεί τις επόμενες ημέρες από τον Ιωνικό.

Την αρχή έκανε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ακολούθησε (όχι πως ήταν στα πλάνα των ανθρώπων του Ιωνικού) ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μετακόμισε στο Φάληρο. Ακολουθεί ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, ο οποίος φέρεται να έχει πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Ρωσίας. Έτσι κι αλλιώς ο Αμερικανός είναι μακριά από τον καλό του εαυτό στα δύο τελευταία παιχνίδια κι ειδικά στο Λαύριο, όπου για πρώτη φορά έπαιξε τόσο λίγο (15.39’’).

Στη Νίκαια θα υπάρξουν γενικευμένες αλλαγές, άλλωστε αυτό δεν το διαβάζετε για πρώτη φορά. Ο Μπαρτ είναι παίκτης που πρόσφερε πάρα πολλά. Σε 13 αγώνες έχει μέσο όρο 18 πόντους (συνολικά πέτυχε 234) , 2.3 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ. Τέταρτος σκόρερ (πίσω από Φράνκαμπ, Λάνγκφορντ και Μαυροκεφαλίδη), τρίτος στις βολές, τέταρτος στα κερδισμένα φάουλ, ήταν από τους παίκτες που -μέχρι τώρα- καθόρισαν την πορεία του Ιωνικού.

Ο Μπαρτ είναι ο επόμενος που θα φύγει, ενδεχομένως όχι ο τελευταίος. Παράλληλα έχουν γίνει κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα, κατεβάζοντας δραστικά το κόστος, κάτι το οποίο έχει -επίσης- ειπωθεί ανοιχτά. Πλέον ζητούμενο για τον Μπαρτ είναι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και για τον Ιωνικό να βρει τον δρόμο του, καθώς με όλες αυτές τις αλλαγές έχει χαθεί (όχι παράλογο) η συνοχή της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ