Αγγέλου: «Ευχαριστούμε τον Παρκς, ίσως οι 9 νίκες να μη φτάνουν»

Αγγέλου: «Ευχαριστούμε τον Παρκς, ίσως οι 9 νίκες να μη φτάνουν»

Ο προπονητής της Λάρισας τόνισε ότι ο Αμερικανός σέντερ οδεύει προς τη Νίζνι, ενώ υποστήριξε πως ακόμα... παίζεται η παραμονή στην κατηγορία.

Με… είδηση ξεκίνησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Λάρισας, Βαγγέλης Αγγέλου. Ο προπονητής των Θεσσαλών αποκάλυψε την μετακίνηση του Παρκς στη Νίζνι, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Συγκεκριμένα τόνισε πως: «Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στον Παρκς που έχει συμφωνήσει εδώ και 20 μέρες με τη Νίζνι, ρισκάρει το συμβόλαιο του χάρη στην καλή σχέση με τον πρόεδρο κι έπαιξε με αυτοθυσία σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο. Είναι ένας από τους βασικούς στόχου να κερδίσει η ομάδα το στοίχημα με τον κόσμο. Θέλω να πω ευχαριστώ στους παίκτες μας. Σήμερα ο Παρκς έφευγε, ήταν σε μη βασικό ρόλο, ο Ρας άνοιξε τους διαδρόμους και ο Παπαντωνίου έβαλε ψυχή και πλήρωσε την ένταση των επαφών. Η ομάδα αντέδρασε σαν ομάδα. Τρεις βασικοί παίκτες, ήταν ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού, όταν έκαιγε η μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ ξέραμε ότι είναι μια επιθετική ομάδα. Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε στην κούραση τους στο τέλος, αφού δουλεύαμε τρία δεκάλεπτα για να πάρουμε αυτήν την ενέργεια».

Για την αντικατάσταση του Παρκς: «Είχαμε κλείσει κάποιον παίκτη, αλλά ο τρόπος της επικοινωνίας ήταν μη συμβατός στις αρχές της ομάδας. Ήταν να έρθει, ο μάνατζερ του ήθελε να καθυστερήσει για κάποιο λόγο. Έχουμε και δεύτερη και τρίτη λύση, ο πρόεδρος το χειρίζεται. Δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά. Προσπαθούμε να βρούμε κάποιον που να συμβαδίζει στη φιλοσοφία της ομάδας. Όπως και ο Γκάρετ που ήρθε, που έχει οικογενειακή κουλτούρα. Ταξίδεψε Πρωτοχρονιά για να έρθει εδώ. Τέτοιους παίκτες ψάχνουμε, να μπουν στο αεροπλάνο και να έρθουν».

Για τη μάχη της παραμονής και τον αριθμό των νικών που θα χρειαστούν: «Έχει χαλάσει η δομή του ελληνικού μπάσκετ. Έπεσαν κολώνες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Ο Ολυμπιακός είναι εκτός πρωταθλήματος. Περιμένουμε… Είναι μια δύσκολη περίοδος σε ένα ανομοιογενές περιβάλλον. Ίσως οι 9 νίκες να μη φτάνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ