Λαύριο – Περιστέρι 75-61

Λαύριο – Περιστέρι 75-61

Με επιθετικό πλουραλισμό και προσήλωση στην άμυνα, το Λαύριο δεν άφησε το Περιστέρι να πάρει ανάσα και νίκησε με χαρακτηριστική άνεση.

Αν καταφέρεις να ελέγξεις το επιθετικό παιχνίδι των αντιπάλων, έχεις το πάνω χέρι για να φτάσεις στη νίκη. Το Λαύριο κατέβασε την παραγωγικότητα του Περιστερίου πολύ χαμηλά κι όπως ήταν λογικό πέτυχε τον στόχο του. Το 75-61 καταδεικνύει τη διαφορά που υπήρξε σήμερα στο Λαύριο, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βρουν ρυθμό και να φτάσουν σε υψηλά στάνταρ την απόδοσή τους.

Ο Χρήστος Σερέλης είδε τους παίκτες του να παίζουν καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ντέιβις, Άουτλο και Ντεκόζι (ο κορυφαίος) ήταν διψήφιοι, Άλμαν, Ντίμε και Γερομίχαλος ήταν στις παρυφές του 10, επιθετικά οι γηπεδούχοι ήταν… τόσο όσο. Η νίκη τους, όμως, στηρίχθηκε στην πολύ καλή τους άμυνα, ή αν προτιμάτε στην επιθετική αδυναμία των αντιπάλων.

Με 5/25 τρίποντα, με ίδιο αριθμό ασίστ και λαθών (11), δίχως τον Ξανθόπουλο και τον Βασιλόπουλο, οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» έμοιαζαν να μην έχουν ενέργεια και λύσεις. Ο Κίνγκσλεϊ έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ο Μορέιρα με τον Γκρέι ήταν διψήφιοι, όμως συνολικά η επιθετική λειτουργεία δεν ήταν καλή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις 11 ασίστ οι 7 έφυγαν από τα χέρια του Χάτσερ, δείγμα του ότι η συνολική επιθετική δραστηριότητα δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο Παπανικολόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 37-30, 57-42, 75-61.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ