Ιωνικός: Φεύγει και ο Λάκι Τζόουνς!

Ιωνικός: Φεύγει και ο Λάκι Τζόουνς!

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα μακροημερεύσει στην ομάδα της Νίκαιας, καθώς αποχωρεί με άμεσο προορισμό την Φινλανδία. Με 5 ξένους μένουν οι Νικαιώτες.

Η χρονιά του Ιωνικού είναι σίγουρα περίεργη, καθώς μετά τις θετικότατες εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν, έχει έρθει η αγωνιστική πτώση και οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, που την έχουν αποδυναμώσει.

Τελευταία.. φυγή για την ομάδα της Νίκαιας αυτή του Λάκι Τζόουνς! Ο Αμερικανός φόργουορντ όπως όλα δείχνουν δεν θα μακροημερεύσει στον Ιωνικό καθώς αναμένεται να συμφωνήσει με τέταρτη ομάδα μέσα στην σεζόν! Μετά από τον Πανιώνιο (δεν αγωνίστηκε), την Μπαϊρόιτ και τον Ιωνικό, μετά από τρία παιχνίδια, θα αγωνιστεί στην Φινλανδία!

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια με την ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού, ο άλλοτε παίκτης των Προμηθέα Πάτρας, Άρη και ΠΑΟΚ είχε κατά μέσο όρο 10,3 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1,7 κλεψίματα και 1 ασίστ.

Το κακό στην περίπτωση του Ιωνικού είναι ότι δεν μπορεί πλέον να προχωρήσει στην αντικατάστασή του, αφού ήδη έχει πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές του, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει με 5
ξένους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ