Κώττας: «Να μην δει το ματς σαν προπόνηση ο Παναθηναϊκός»

Κώττας: «Να μην δει το ματς σαν προπόνηση ο Παναθηναϊκός»

Ο σέντερ του Ιωνικού μίλησε για την κόντρα με το Τριφύλλι, το γεγονός πως είναι ένα δύσκολο ματς και ότι πρέπει η ομάδα της Νίκαιας να κοιτάξει τα επόμενα παιχνίδια που έχει... σημαδέψει.

Ο Ιωνικός απο την στιγμή που έγιναν οι ανακατατάξεις στην ομάδα του, έχει χάσει εντελώς την ταυτότητά του. Η ομάδα της Νίκαιας πηγαίνει από το ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο άλλο, και απέναντι στον Παναθηναϊκό αναζητά μία αξιοπρεπή εμφάνιση.
Αυτό που τόνισε δηλαδή στο μπλογκ του ο Θωμάς Κώττας, ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει οι Πράσινοι να μην νιώσουν ότι κάνουν προπόνηση στο Σοφία Μπεφόν.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας σέντερ έγραψε:

«Την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα μας επέστρεψε στη δράση, αλλά ασφαλώς η εικόνα κόντρα στον Ηρακλή δεν άφησε κανέναν μας ικανοποιημένο. Το αντίθετο θα λέγαμε, αφού χάσαμε με μία πολύ μεγάλη διαφορά.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να κοιτάξουμε μπροστά για την υλοποίηση των στόχων μας. Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα του πολύ υψηλού επιπέδου στην Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τον Παναθηναϊκό, είναι πρωταθλητής κι έχει ένα πληρέστατο ρόστερ.

Σε τέτοια ματς, επιθυμία δικιά μας είναι να δείξουμε ένα θετικό πρόσωπο, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να δει το ματς σαν μια προπόνηση γνωρίζοντας φυσικά πως το έργο μας είναι αντικειμενικά κάτι παραπάνω από πολύ δύσκολο. Είναι προφανές πως για εμάς είναι άλλα τα παιχνίδια που έχουμε σημαδέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ