Μιλεντίγιεβιτς : «Έχουμε ξεχωριστό κίνητρο με Παναθηναϊκό»

Μιλεντίγιεβιτς : «Έχουμε ξεχωριστό κίνητρο με Παναθηναϊκό»

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Κόροιβου Αμαλιάδας με τον Παναθηναϊκό και στο ξεχωριστό κίνητρο που έχουν οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια.

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό (7/1 18:30) σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες των φιλοξενουμένων θα έχουν ξεχωριστό κίνητρο. Ο νεαρός γκαρντ τόνισε πως η ομάδα του έχει ως στόχο το να φανεί ανταγωνιστική απέναντι μια πολύ υψηλού επιπέδου ομάδα, ενώ ταυτόχρονα αυτός και οι συμπαίκτες του θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν αρκετές εμπειρίες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Μιλεντίγιεβιτς:

«Ξεχωριστό κίνητρο

Καλησπέρα σας!

Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα!

Το 2017 τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μου, καθώς πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει φέτος στο Πρωτάθλημα. Ήταν μια «ανάσα» για εμάς, δεδομένου πως προερχόμασταν από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων τον τελευταίο καιρό και χρειαζόμασταν μια νίκη που θα μας έδινε ψυχολογική ώθηση.

Τώρα, μπροστά μας την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, μια ομάδα με σπουδαία ιστορία, τεράστια ποιότητα και ταλέντο. Πάντα σε τέτοιους αγώνες μια ομάδα σαν τον Κόροιβο βάζει σαν στόχο να παρουσιάσει και στα 40 λεπτά ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Και σε εμάς τους παίκτες αυτά τα ματς μας δίνουν ξεχωριστό κίνητρο. Αντιμετωπίζοντας μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις εμπειρίες και να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε διαφορετικές συνθήκες.

Παράλληλα, επειδή στην ομάδα έχουν έρθει δύο νέα παιδιά, είναι μία ευκαιρία αυτός ο αγώνας ώστε να βρούμε χρόνο για να τα ενσωματώσουμε στο σύνολό μας και να γνωριστούμε καλύτερα παίζοντας κανονικό αγώνα, πέρα από τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Εξάλλου, ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια, όπως αυτό με την Κύμη την επόμενη εβδομάδα και πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το καλύτερο δυνατό!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ