Μιλεντίγιεβιτς : «Δεύτερη σερί νίκη κόντρα στην Κύμη»

Μιλεντίγιεβιτς : «Δεύτερη σερί νίκη κόντρα στην Κύμη»

Διαβάστε όσα έγραψε ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κύμη στην Αμαλιάδα.

Ο Κόροιβος υποδέχεται το Σάββατο (13/1, 16:30 ΕΡΤ1 Basket League Show) την Κύμη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, με τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς να τονίζει πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να πετύχει δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Καλησπέρα σας!

Τελειώνει μια εβδομάδα με σκληρή δουλειά για την ομάδα μας, καθώς έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη φετινή σεζόν. Ταυτόχρονα, έχουν έρθει δύο νέα παιδιά, που όλοι μας μαζί με τους προπονητές προσπαθούμε να τα εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο σύνολο, προκειμένου να τους βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν αγωνιστικά στη συνέχεια.

Την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ γνωρίσαμε μια ήττα από μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ωστόσο θα μπορούσαμε να έχουμε παρουσιάσει αρκετά καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και να δείξουμε στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως τώρα σε μεγαλύτερο βαθμό. Παρότι η ήττα είναι από αυτές που θεωρούνται… εντός προγράμματος, μας πόνεσε το σκορ και το γεγονός ότι από πολύ νωρίς ο αντίπαλος είχε μεγάλη διαφορά.

Ο αγώνας αυτός ανήκει στο παρελθόν και αύριο απέναντι στην Κύμη θέλουμε να πετύχουμε μια δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη. Βέβαια, η ομάδα που θα βρούμε απέναντί μας στις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει ένα διαφορετικό κι αλλαγμένο αγωνιστικό πρόσωπο, γεγονός που αποτυπώνεται πια και στη βαθμολογία.

Θα είναι ένα ματς πολύ δύσκολο και σκληρό από την αρχή μέχρι το τέλος. Γι αυτό εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% σαν ομάδα και καλούμε τον κόσμο μας να βρεθεί στο πλευρό μας, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα, για να μας στηρίξει και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ