Σάκοτα : «Ψάχνουμε για σουτέρ, αλλά δεν βρίσκουμε»

Σάκοτα : «Ψάχνουμε για σουτέρ, αλλά δεν βρίσκουμε»

Στην λανθασμένη επιλογή του Μπάρλοου στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Στρασμπούρ, ενώ αναφέρθηκε και στον σουτέρ που οι κιτρινόμαυροι αναζητούν.

Η ΑΕΚ υπέστη μια κακή εντός έδρας ήττα από τη Στρασμπούρ (με 87-88 στο Νίκος Γκάλης), με τον Ντράγκαν Σάκοτα να λέει στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του ότι ο Μπάρλοου έκανε λάθος επιλογή στην κρίσιμη επίθεση της Ενωσης.

Επίσης ο Σέρβος τεχνικός πρόσθεσε ότι η ομάδα του έχει πρόβλημα όταν αγωνίζεται απέναντι σε ομάδες με τρία γκαρντ, ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά, αποκάλυψε ότι οι κίτρινοι αναζητούν έναν σουτέρ.

Για τη φάση με τα λάθος του Κέλσι Μπάρλοου είπε: «Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που έκανε ο Μπάρλοου και δεν σούταρε. Απλώς έπρεπε να σουτάρει. Δεν λέω ότι θα ευστοχούσε, αλλά τουλάχιστον θα γινόταν σουτ και θα είχαμε μία ευκαιρία».

Σχολιάζοντας το παιχνίδι ο Σερβοέλληνας τεχνικός δήλωσε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολλά τρίποντα στο τέλος των επιθέσεων της Στρασμπούρ. Σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά. Έχουμε προβλήματα κόντρα σε ομάδες που παίζουν με τρία γκαρντ”. Μιλώντας για τα σενάρια πρόκρισης της ΑΕΚ, ο Σάκοτα δήλωσε ότι “όταν ήρθα ήμασταν χαμένοι και έπρεπε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Δε μου αρέσει να μιλάω για σενάρια. Δεν ξέρω τι θα γίνει πλέον, θέλω να έχω την κατάσταση στα χέρια μου. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Τέλος μιλώντας για το θέμα της ενίσχυσης και την προσπάθεια της ΑΕΚ να βρει γκαρντ με καλό σουτ, τόνισε: «Είμαστε η ομάδα που είμαστε. Όλοι παραπονούνται για το ότι δεν εχουμε σουτερ. Ψάχνουμε στην αγορά για σουτέρ αλλά δεν βρίσκουμε».

Τζέιμς: «Σκληρό να χάνει έτσι…»
Ο Ντερλόι Τζέιμς είπε από την πλευρά του: «Kάναμε πολλά λάθη, παρόλα αυτα είχαμε ευκαιρία στο τέλος να κερδίσουμε. Είναι σκληρό που χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Δεν φταίει που δεν σούταρε ο Κέλσι. Παλεύεις για να πάρεις καλή θέση για να σουτάρεις, αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ