ΑΕΚ : Να «σφραγίσει» την πρόκριση κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ

ΑΕΚ : Να «σφραγίσει» την πρόκριση κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τσμόκι Μινσκ στη Λευκορωσία και θέλει να «κλειδώσει» την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League με ένα διπλό για να μην μπει σε μπελάδες.

Η ΑΕΚ των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων ταξίδεψε στη Λευκορωσία, όπου θα κοντραριστεί με την Τσμόνκι Μινσκ (19:30) με στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την παρουσία στους «16» του Basketball Champions League.

Η Ένωση μετά τις ήττες από Σολέ και Χάποελ Χολόν έχει την τύχη στα χέρια της με τα σενάρια πρόκρισης να είναι συγκεκριμένα. Σε περίπτωση νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση ότι κι αν γίνει, ενώ και αν χάσει μπορεί να περάσει αν δεν ηττηθεί με διαφορά 25+ πόντων και ταυτόχρονα αν η Χάποελ Χολόν νικήσει τη Σολέ στη Γαλλία ή αν δεν χάσει με διαφορά 11 πόντων συν τη διαφορά με την οποία θα κερδίσει η Σολέ τη Χάποελ Χολόν, αρκεί να μην είναι πάνω από 24 πόντους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ζήση, Γιάνκοβιτς και Κατσίβελη, αλλά επανέρχεται ο Ρογκαβόπουλος και έχει ήδη επιστρέψει από το ματς με τον Προμηθέα ο Σλότερ. Από την άλλη η Τσμόνκι έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες, αφού ψάχνει νίκη με 25+ πόντους κόντρα στην Ένωση για να περάσει στην επόμενη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ