ΠΑΟΚ – Νίμπουργκ 83-84

ΠΑΟΚ – Νίμπουργκ 83-84

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε κόντρα στη Νίμπουργκ, έκανε μία ανατροπή στην τρίτη περίοδο, πήγε για δεύτερη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όμως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκορ 83-84 από τους Τσέχους.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από την πρώτη του νίκη στο φετινό Basketball Champions League, πήγε να κάνει μια τρομερή διπλή ανατροπή απέναντι στη Νίμπουργκ, όμως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τους Τσέχους με σκορ 83-84.

Κορυφαίος του αγώνα αλλά και των νικητών ήταν ο Τζέρικ Χάρντινγκ με 22 πόντους, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Λούκας Πάλιζα που είχε 18. Από την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ξεχώρισαν οι Μάρβιν Τζόουνς με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, Νταβίντ ΝτιΛεό με 16 πόντους και Βλάντο Γιάνκοβιτς με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νίμπουργκ ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και μην επιτρέποντας στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Οι Τσέχοι εκμεταλλεύτηκαν την ευστοχία τους πίσω από την γραμμή του τριπόντου, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη δεν είχαν την ίδια συνέπεια, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν διψήφια διαφορά.

Ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και κατάφερε με οδηγό την άμυνά του να πλησιάσει στο σκορ, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τον πίνακα να δείχνει 40-35 υπέρ της Νίμπουργκ.

Με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να παίζει πολύ καλή άμυνα και έτσι μπόρεσε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή περνώντας μπροστά στο σκορ. Όμως οι Τσέχοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και πήραν εκ νέου τα ηνία του παιχνιδιού.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ασπρόμαυροι» έψαξαν μια ακόμη μεγάλη ανατροπή, έτρεξαν ένα εντυπωσιακό 13-1, όμως οι παίκτες της Νίμπουργκ βρήκαν τον τρόπο να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να πάρουν τελικά τη νίκη με σκορ 84-83. Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό, με τον ΠΑΟΚ να περνά μπροστά στο σκορ, όμως ο Χάρντινγκ με ένα τρομερό buzzer beater χάρισε το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ