Λαύριο – Μάλαγα 70-58: Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση

Λαύριο – Μάλαγα 70-58: Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση

Το Λαύριο πραγματοποίησε μία πολύ μεγάλη εμφάνιση απέναντι στη Μάλαγα και πανηγύρισε τη νίκη με 70-58, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Το Λαύριο απέδειξε πως είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα και παρά το γεγονός πως έπαιζε τη συνέχεια του στη συνέχεια του Basketball Champions League απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα του 2ου ομίλου και ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με 70-58 της Μάλαγα και έτσι θα δώσει το παρών στο play-in γύρο, τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη έπαιξαν 40 λεπτά με το μαχαίρι στα δόντια και δεν επέτρεψαν στους Ανδαλουσιάνους να μπουν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού σε κανένα σημείο, με τη διαφορά να ξεπερνάει και τους 20 πόντους σε κάποιο σημείο. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τάισον Κάρτερ με 19 πόντους, με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη να προσθέτει 18 και τον Βασίλη Μουράτο 15.

Όσον αφορά τη Μάλαγα, ο Μπριθουέλα τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, με τους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη να υποπίπτουν σε 16 λάθη έναντι μόλις 12 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 41-28, 57-42, 70-58

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ