Σπανούλης: «Χάσαμε το μυαλό μας χωρίς λόγο»

Σπανούλης: «Χάσαμε το μυαλό μας χωρίς λόγο»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον αποκλεισμό του Περιστερίου από τη συνέχεια του BCL αναφέροντας πως τα πολλά και αδικαιολόγητα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, στοίχισαν τη νίκη.

Το Περιστέρι γνώρισε την ήττα από την Ντιζόν και αποχαιρέτισε το Basketball Champions League, στη φάση των Play-In. Ο Βασίλης Σπανούλης, στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης, στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, λέγοντας πως οι παίκτες του έχασαν το μυαλό τους.

Όσα δήλωσε ο Σπανούλης:

Διαβάστε επίσης: Με πρότυπο τον Φέντερερ, δύο «συμμάχους» και τον πιο απλό τρόπο παιχνιδιού, ο ΜακΝτόναλντ έκανε… πλάκα στον Ναδάλ! (vids)

«Συγχαρητήρια στην Ντιζόν. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά χάσαμε το μυαλό μας χωρίς λόγο. Με 19 λάθη είναι αδύνατο να κερδίσεις. Είμαστε νέα ομάδα, προσπαθούμε να βάλουμε τη φιλοσοφία μας. Άλλες φορές τα πάμε καλά, άλλες όχι. Εμείς θα συνεχίσουμε στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Σιλβέν Φρανσίσκο τονίζοντας:

«Μας πονάει που δεν συνεχίζουμε στη διοργάνωση. Παίξαμε καλά στην πρώτη περίοδο, αλλά δεν αλλάξαμε το δικό τους μομέντουμ. Κάναμε πολλά λάθη, δεν κόψαμε τους αιφνιδιασμούς τους και έχω και εγώ ευθύνη για το αποτέλεσμα. Παλέψαμε ως το τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ