Κάλεσμα του Πλάθα στον κόσμο της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του BCL

Κάλεσμα του Πλάθα στον κόσμο της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του BCL

Η ΑΕΚ ξεκινά το ταξίδι της στο BCL και ο Ζοάν Πλάθα κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στην πρεμιέρα με τη Λούντβιγκσμπουργκ.

Έτοιμη για την πρεμιέρα της στο Basketball Champions League με αντίπαλο τη Λούντβιγκσμπουργκ (17/10, 19:30) είναι η ΑΕΚ η οποία θα υποδεχθεί τη γερμανική ομάδα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του κόντρα στους Γερμανούς.

Οι δηλώσεις του Ζοάν Πλάθα:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο BCL. Υπάρχει μερική… ικανοποίηση για ορισμένα θετικά σημάδια, που δείξαμε ως σύνολο, στον αγώνα του ΣΕΦ, αλλά ακόμη έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.

Ξέρουμε, ότι η Λούντβιγκσμπουργκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με καλά αμυντικά στοιχεία και έναν καλό προπονητή. Μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν της το επιτρέψουμε. Έχει μεγάλο ρόστερ και το σημαντικότερο: Είναι «ομάδα». Δεν βασίζεται σε μονάδες, αλλά στο σύνολο, που έχει δημιουργήσει.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε να εξαντλήσουν οι οπαδοί μας τα Εισιτήρια Διαρκείας για τις διαθέσιμες θέσεις και να είναι στο πλευρό μας σ΄ αυτή την απαιτητική αναμέτρηση. Αισθανόμαστε, ότι είμαστε πιο δυνατοί με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ