Θετικός ο Γουίγκινς να αγωνιστεί με τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θετικός ο Γουίγκινς να αγωνιστεί με τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Άντριου Γουίγκινς με κάθε τρόπο προσπαθεί να δείξει την επιθυμία του να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα του Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Καναδάς στο Παγκόσμιο Κύπελλο που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Ασίας πραγματοποίησε μία σπουδαία πορεία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, χωρίς να έχει μάλιστα στη διάθεσή του τους Γουίγκινς και Μάρεϊ.

Ο σούπερ σταρ των Γουόριος, Άντριου Γουίγκινς, ήταν τραυματίας, με σπασμένο πλευρό στο τελείωμα της σεζόν στο NBA και δεν μπόρεσε να πάει στο Μουντομπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Δε σταματούν να ασχολούνται με Βεζένκοφ στις ΗΠΑ: «Δύσκολα θα…»

Ωστόσο, Καναδός φόργουορντ τόνισε πως θα ήθελε να ενισχύσει την προσπάθεια του Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Αναλυτικά τόνισε στο «sportskeeda»: 

«Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί έκλεισα τη σεζόν με ένα σπασμένο πλευρό. Αλλά ο στόχος είναι την επόμενη χρονιά να είμαι μαζί τους στο Παρίσι. Ήταν σκληρό (σσ. για εμένα), όμως έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Εξασφάλισαν την πρόκριση. Όλα τα παιδιά πάλεψαν σκληρά, καθοδηγούμενα από τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, τον Ντίλον Μπρουκς και τον Αρ Τζέι Μπάρετ. Ήταν εκπληκτικό για όλα τα παιδιά»

Με τον Γουίγκινς, ο Καναδάς θα έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, με σκοπό να μπορέσει να ανταγωνιστεί την πολύ γεμάτη team USA, με την οποία δηλώνουν πως θα αγωνιστούν πολλοί σταρ του NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ