Τζεντίλε: «Η ΑΕΚ έχει ρόστερ υψηλού επιπέδου»

Τζεντίλε: «Η ΑΕΚ έχει ρόστερ υψηλού επιπέδου»

Ο Στέφανο Τζεντίλε μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Σάσαρι με την ΑΕΚ για το Basketball Champions League.

Η Σάσαρι θα υποδεχθεί την ΑΕΚ αύριο Τετάρτη (25/10, 21:30) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες των Ιταλών, ο Στέφανο Τζεντίλε, μίλησε για το παιχνίδι με την Ένωση, τονίζοντας η ελληνική ομάδα έχει φτιάξει ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο έχει μεγαλώσει η διοργάνωση.

Oι δηλώσεις του Στέφανο Τζεντίλε:

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και διαθέτει ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου. Το BCL έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια και το θεωρώ τη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση στην Ευρώπη.

Το να παίζεις δύο ματς την εβδομάδα δεν είναι ποτέ εύκολο, γιατί στο ιταλικό πρωτάθλημα υπάρχουν 8-10 βελτιωμένες ομάδες που διαθέτουν μεγάλο μπάτζετ και το επίπεδο έχει ανέβει, με αποτέλεσμα κάθε παιχνίδι να είναι πραγματική μάχη. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε βελτίωση.

Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα και αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε μια ομάδα με αμυντική ταυτότητα. Θέλουμε να δυναμώσουμε ως οργανισμός και ομάδα, όπως έχουμε κάνει την τελευταία διετία. Έχουμε κάνει τη διαφορά αντιμετωπίζοντας ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ