Πλάθα: «Μπορεί να είμαι ηλίθιος, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί παίξαμε ευρωπαϊκό ματς σε λιγότερο από 48 ώρες»

Πλάθα: «Μπορεί να είμαι ηλίθιος, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί παίξαμε ευρωπαϊκό ματς σε λιγότερο από 48 ώρες»

Η ΑΕΚ μπορεί να επικράτησε εύκολα της Σζτσέσιν, ωστόσο ο Ζοάν Πλάθα εξέφρασε έντονα παράπονα για το πρόγραμμα της «Ένωσης».

Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Σζτσέσιν και πήρε εύκολη νίκη με 86-64, που την φέρνει με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

O προπονητής της «Ένωσης» όμως, ο Ζοάν Πλάθα πριν σχολιάσει την απόδοση της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι επέλεξε να εκφράσει, με έντονο τρόπο, τα παράπονά του για το γεγονός πως μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες η ΑΕΚ αντιμετώπισε και τον Παναθηναϊκό και την πολωνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ζάκσα – Ολυμπιακός 3-1: Κοίταξε στα μάτια την τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά λύγισε στις λεπτομέρειες

Η ΑΕΚ παρουσίασε καλό πρόσωπο και στα δύο παιχνίδια, αφού έφτασε ένα σουτ μακριά από τη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στους «πράσινους» και δεν απειλήθηκε ποτέ από τη Σζτσέσιν, ωστόσο αυτό μοιάζει να μην απασχολεί τον Πλάθα που δικαιολογημένα αναρωτιέται, πως γίνεται να έδωσε η ομάδα του δύο παιχνίδια σε λιγότερο από 48 ώρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πλάθα:

Πριν αναφερθεί στο παιχνίδι είπε: «Μπορεί να είμαι ένας ηλίθιος από τη Βαρκελώνη, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί παίξαμε ευρωπαϊκό ματς σε 48 ώρες».

Για το παιχνίδι δήλωσε: «Βελτιώσαμε κάποια πράγματα, ειδικά αμυντικά. Έχουμε ακόμη σκαμπανεβάσματα. Είδατε ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε έξι λάθη, όμως στο δεύτερο ημίχρονο υποπέσαμε μόνο σε δύο. Χρειάζεται να γίνουμε καλύτεροι στη ρουτίνα μας, στα κριτήρια στο παιχνίδι μας και κοιτάζουμε τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ