Σημαντικές αναμετρήσεις για ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Προμηθέα

Σημαντικές αναμετρήσεις για ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Προμηθέα

Με τις αναμετρήσεις της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του Basketball Champions League - «Μάχες» για ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Προμηθέα

Με τις αναμετρήσεις της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται το διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου η κανονική περίοδος του Basketball Champions League.

Την Τρίτη (19/12) το Περιστέρι υποδέχεται την πρωτοπόρο Ουνικάχα Μάλαγα (21:30) για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, ενώ νωρίτερα η ουγγρική Φάλκο Σομπατέλι υποδέχεται τη γαλλική Λε Μαν.

Διαβάστε επίσης: Έκανε το αυτονότητο ο Καρβαλιάλ…

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει εξασφαλίσει θέση στη φάση των Play-In, ωστόσο, επειδή υστερεί στην ισοβαθμία σε σχέση με τη Λε Μαν, θα καταταγεί τρίτη στον 1ο όμιλο και θα έχει μειονέκτημα έδρας -κόντρα σε Ρίτας Βίλνιους ή Προμηθέα- στη σειρά «best-of-3″ (σ.σ. στις δύο νίκες) που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο για την πρόκριση στους «16».

Την ίδια ημέρα και στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, ο Προμηθέας δοκιμάζεται στην Τσεχία με αντίπαλο την Οπάβα (19:30), ενώ η Ρίτας Βίλνιους υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Ντιζόν. Και η αχαϊκή ομάδα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Play-In, ωστόσο θα δώσει μάχη μέχρις… εσχάτων με τη Λιέτουβος Ρίτας για τη δεύτερη θέση στο γκρουπ, η οποία χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας στα Play In.

Την Τετάρτη (20/12), για τον 4ο όμιλο, η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Γερμανία με την Λούντβιχσμπουργκ, ενώ η ιταλική Σάσαρι θα φιλοξενήσει την Κινγκ Στσέτσιν από την Πολωνία. Με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο «Δικέφαλος» έχει πάρει το απευθείας «εισιτήριο» για τη φάση των «16».

Τέλος, στον 7ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Γαλατασαράι (20/12, 19:30), ενώ η Χαποέλ Ιερουσαλήμ φιλοξενεί την πορτογαλική Μπενφίκα. Οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι νίκησαν 88-77 τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα του γκρουπ, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 2η θέση της βαθμολογίας του ομίλου και τους αρκεί ακόμη και ήττα με 10 πόντους διαφορά, προκειμένου να καταταγούν πάνω από την τουρκική ομάδα και να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα Play In.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ