Τακιανός: «Πολλές οι 34 βολές της Χάποελ»

Τακιανός: «Πολλές οι 34 βολές της Χάποελ»

Ο Φώτης Τακιανός μετά την ήττα από την Χάποελ Ιερουσαλήμ στάθηκε στα πολλά κερδισμένα φάουλ των Ισραηλινών, που θεωρεί πως έκαναν τη διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο Βελιγράδι με 71-61 από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, σε παιχνίδι που ο Φώτης Τακιανός εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» του Βορρά αναφέρθηκε στα πολλά φάουλ που δόθηκαν στην ομάδα από το Ισραήλ, με αποτέλεσμα να πάρουν εύκολους πόντους από 34 βολές που εκτέλεσαν.

Διαβάστε επίσης: Τριάρα για την απόλυτη και… νεανική Σίτι στο Βελιγράδι (2-3) – Δύσκολα η Λειψία τη Γιουνγκ Μπόις (2-1)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός μετά την ήττα του ΠΑΟΚ: 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα και με έμπειρους παίκτες.

Στο πρώτο ημίχρονο πήραν διαφορά 10 πόντων, επιστρέψαμε όμως και δείξαμε ότι μπορούμε να μείνουμε κοντά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο αμυντικό μας ριμπάουντ και με την αμυντική τακτική.

Ωστόσο, τα πολλά φάουλ μας δημιούργησαν προβλήματα και οι 34 βολές που σούταρε ο αντίπαλος είναι πολλές για τους 71 πόντους που έβαλαν και τις κατοχές που είχε το ματς. Στο τέλος είχαμε μειονέκτημα με τα φάουλ και στην προσπάθειά μας να γυρίσουμε το παιχνίδι ή να κρατήσουμε τη διαφορά των δύο πόντων.

Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να ξεκουραστούμε λίγο μετά το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟ και να ετοιμαστούμε για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ. Καλή επιτυχία στη συνέχεια για τη Χάποελ Ιερουσαλήμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ