Επιστολή διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ στη FIBA για τη διαιτησία

Επιστολή διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ στη FIBA για τη διαιτησία

Στην... αντεπίθεση περνά ο ΠΑΟΚ καθώς δεν θα αφήσει έτσι το θέμα της διαιτησίας.

Επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε σήμερα (4/1) στα γραφεία της FIBA η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα της περασμένης Τρίτης με αντίπαλο την Τόφας Μπούρσα στο κλειστό της Πυλαίας (63-95 το σκορ), για τα Play In της διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για αρκετές αποφάσεις της διαιτητικής ομάδας. Μάλιστα, η επιστολή συνοδεύεται από ένα βίντεο με τις πολλές επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης, αλλά και την ιδιαίτερη αναφορά στον πρώτο διαιτητή της, Μάρτιν Χορόζοφ, και το γεγονός ότι υπάρχει από πλευράς του Βούλγαρου ρέφερι μια σειρά πολύ κακών διαιτησιών απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα του Φώτη Τακιανού συνεχίζει την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι, αυτό απέναντι στο Μαρούσι, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (6/1, 14:45 – «Παλατάκι»), για τη 13η αγωνιστική της Basket League. Στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας επέστρεψαν οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Αριστοτέλης Σωτηρίου.

Εκτός προπονήσεων είναι οι Τζάστιν Αλστον (ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας μετά τη θλάση μακρού προσαγωγού που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την Τόφας) και Κένταλ Σμιθ. Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν εκ νέου το μεσημέρι της Παρασκευής (5/1), ολοκληρώνοντας την προετοιμασία.

Εν τω μεταξύ, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας. Ο γυμναστής της ομάδας Παναγιώτης Βασιλείου και ο λογιστής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Χρήστος Δάνης, ήταν οι τυχεροί στους οποίους έπεσε το φλουρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ