Κουζέλογλου: «Να κοιτάξουμε τα λάθη μας, πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι»

Κουζέλογλου: «Να κοιτάξουμε τα λάθη μας, πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ Betsson από τη Μούρθια.

H AEK Betsson υπέστη ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τη Μούρθια, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε για την αναμέτρηση, αποδεχόμενος στην ανωτερότητα των Ισπανών, ενώ τόνισε πως στην Ένωση πρέπει να δουν τα λάθη τους και να συνεχίσουν με ψηλά το κεφάλι.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Κουζέλογλου:

Για το πως χάθηκε η νίκη από το σημερινό αγώνα: «Ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος να μην κάνεις λάθη, κάποια λάθη μας κόστισαν και έτσι χάσαμε το παιχνίδι στο τέλος».

Για το αν τους πλήγωσαν τα δύο τρίποντα στο τέλος του Τοντόροβιτς, όπως είπε και ο Ηλίας Ζούρος: «Έτσι ακριβώς όπως είπε και ο προπονητής. Μας πλήγωσαν τα δύο μεγάλα σουτ που έβαλε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, πρέπει να συνεχίσουμε, το κεφάλι ψηλά και σκληρή δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια».

Για τα επόμενα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει η ΑΕΚ Betsson στο Basketball Champions League: «Κάθε μέρα για εμάς πρέπει να είναι σαν τελικός. Προπόνηση την προπόνηση, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τίποτα παραπάνω δουλειά, δουλειά και συνεχίζουμε δυνατά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ