Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη 5άδα του BCL για τον μήνα Μάρτιο (pic)

Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη 5άδα του BCL για τον μήνα Μάρτιο (pic)

Ο Τζο Ράγκλαντ του Περιστερίου bwin και ο Χάιμε Ετσενίκε του Προμηθέας Πάτρας βρέθηκαν στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League για τον μήνα Μάρτιο.

Έντονο «ελληνικό» χρώμα υπήρξε στην καλύτερη 5άδα του Basketball Champions League για τον μήνα Μάρτιο, αφού θέση σ’ αυτήν βρήκαν τόσο ο Τζο Ράγκλαντ, όσο και ο Χάιμε Ετσενίκε.

Ο πολύπειρος γκαρντ του Περιστερίου bwin μέτρησε 16.7 πόντους και 11 ασίστ κατά μέσο όρο, αποτελώντας κομβικό παράγοντα για τις τρεις νίκες της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη και την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού – Η ομιλία του Θωμά Μαύρου στους παίκτες (vid)

Αντίστοιχα, ο σέντερ του Προμηθέα είχε 13.3 πόντους και 5.7 ριμπάουντ σε τρία ματς, βοηθώντας σημαντικά τους Πατρινούς να «τσεκάρουν» το εισιτήριό τους για την οκτάδα.

Οι άλλοι τρεις παίκτες που ξεχώρισαν ήταν οι Μαρσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη), Τζέιβον Γκρέιβς (Λούντβιχσμπουργκ) και Ντάστιν Σλίβα (Μούρθια). Θυμίζουμε ότι προπονητής του μήνα στο BCL αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Περιστέρι θα διεκδικήσει κόντρα στην Βόννη την πρόκρισή του στα ημιτελικά του BCL, ενώ ο Προμηθέας θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την Ουνικάχα Μάλαγα για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ