Πουλιανίτης: «Ελπίζαμε για το καλύτερο, πάμε για τον μικρό τελικό της Κυριακής»

Πουλιανίτης: «Ελπίζαμε για το καλύτερο, πάμε για τον μικρό τελικό της Κυριακής»

Μετά τον ημιτελικό του BCL, ο Στέλιος Πουλιανίτης, μίλησε για την πορεία του Περιστερίου στη φετινή διοργάνωση αλλά και την επόμενο στόχο της ομάδας του.

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τενερίφη (97-93) με τους Ισπανούς να προκρίνονται στον τελικό του Basketball Champions League στην «Stark Arena».

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Γκάι με 34 πόντους, Χουέρτας με 27 και Σερμαντίνι με 21. Για το Περιστέρι ξεχώρισαν οι Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, Τζο Ράγκλαντ, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς και Στέλιος Πουλιανίτης που ήταν διψήφιοι.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Ισραήλ με Αταμάν: «Μετατρέπει τους αγώνες μπάσκετ σε πολιτική αντιπαράθεση εν καιρώ πολέμου…» (pics, vid)

Μάλιστα ο τελευταίος μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης και στάθηκε στην πίστη που έχει στην ομάδα του αλλά και στους στόχους που απομένουν την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ελπίζαμε για το καλύτερο, πιστεύαμε και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Δεν ήρθε όμως το αποτέλεσμα, θα δούμε τα λάθη μας και πάμε για τον μικρό τελικό της Κυριακής.

Έχουμε μπροστά μας κι άλλα πράγματα στη σεζόν, να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας και κοιτάμε μπροστά. Ήταν φανταστική εμπειρία, μας μένει μια πικρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ