Πουλιανίτης: «Σημαντικό να κλείσουμε με νίκη το Final Four»

Πουλιανίτης: «Σημαντικό να κλείσουμε με νίκη το Final Four»

Στη θέληση όλων των παικτών του Περιστερίου να νικήσουν τη Μούρθια και να πάρουν την τρίτη θέση στο φετινό Final-4 του BCL στάθηκε ο Στέλιος Πουλιανίτης ενόψει του «μικρού» τελικού της διοργάνωσης

Το Περιστέρι μπορεί να ηττήθηκε από την Τενερίφη στον ημιτελικό του Basketball Champions League (97-93) και να μην προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, ωστόσο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει να κλείσει με το καλύτερο τρόπο το Final Four του Βελιγραδίου.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης, μιλώντας για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, τόνισε ότι ο μικρός τελικός κόντρα στη Μούρθια θα αποτελέσει το επιστέγασμα της τρέχουσας σεζόν και για αυτό όλοι θέλουν τη νίκη, ενώ ανέλυσε διεξοδικά την ισπανική ομάδα και το τι χρειάζεται για να έρθει η τρίτη θέση.

Διαβάστε επίσης: Για τον πιτσιρικά ρε γαμώτο…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας άσος:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, για όλη τη διαδρομή που έχουμε κάνει ως τώρα στο Basketball Champions League, αλλά και για την παρουσία μας στο Final-4, καθώς θα είναι σπουδαίο να ολοκληρώσουμε με νίκη κι αφήνοντας θετικές εντυπώσεις την παρουσία μας στη διοργάνωση.

Ξέρουμε πως είναι μια ομάδα που το θέλει πολύ κι εκείνη αυτό το ματς και περιμένουμε να πραγματοποιηθεί ένας δυνατός αγώνας, ειδικά όσον αφορά την επαφή και τον ρυθμό. Η Μούρθια είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, που, όπως είδαμε, έχει πολύ καλά αμυντικά γκαρντ, τα οποία βάζουν πολύ πίεση στην μπάλα.

Γι’ αυτό πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο επιθετικό πλάνο. Το πιο σημαντικό για μας είναι να δώσουμε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι για να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ