Γκιουνές: «Ο Ταλίσκα θα πάρει μεταγραφή στην Αγγλία»

Γκιουνές: «Ο Ταλίσκα θα πάρει μεταγραφή στην Αγγλία»

Ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές, δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα φύγει από την τούρκικη ομάδα και θα μετακομίσει στην Αγγλία.

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του σε ομάδα της Αγγλίας βρίσκεται ο Άντερσον Ταλίσκα, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της τούρκικης ομάδας τη νέα σεζόν και επισήμανε μάλιστα ότι θα είναι αντίπαλος του Τοσούν, τον οποίο η Μπεσίκτας τον περασμένο Ιανουάριο παραχώρησε στην Έβερτον.

«Ο Ταλίσκα δεν θα είναι μαζί μας το καλοκαίρι και δεν θα είναι διαθέσιμος την ερχόμενη σεζόν. Έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με έναν άλλο σύλλογο και θα είναι αντίπαλος του Τοσούν, τον οποίο πουλήσαμε στην Έβερτον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το όνομα του 24χρονου στο παρελθόν είχε ακουστεί τόσο για την Μάντσετερ Γιουνάιτεντ όσο και για την Λίβερπουλ και απομένει πλέον να μάθουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ταλίσκα τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 47 παιχνίδια, έχοντας 20 γκολ και 8 ασίστ. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 3 ματς πρωταθλήματος, 8 Champions League και 8 Κυπέλλου. Μια ακόμα εξαιρετική χρονιά για τον Λατινοαμερικάνο άσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ