Σφαιρόπουλος: «Αν φοβόμουν την Παρτιζάν θα έμενα σπίτι»

Σφαιρόπουλος: «Αν φοβόμουν την Παρτιζάν θα έμενα σπίτι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το νικηφόρο ντεμπούτο του αλλά και το ντέρμπι με την Παρτιζάν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον Ερυθρό Αστέρα μετά τη νίκη κόντρα στην ΦΜΠ Βελιγραδίου για την Αδριατική Λίγκα.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς., τη  φιλοδοξία της ομάδας αλλά και το ντέρμπι με την Παρτιζάν.

Διαβάστε επίσης: Ο Ναν, ένας πρώην ερυθρόλευκος και ο Αντετοκούνμπο: Αυτοί είναι οι free agent του NBA που κοιτάζουν προς την Ευρώπη

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι τιμή μου που είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο με μεγάλη ιστορία και νιώθω ευλογημένος. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Σέβομαι πολύ τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος. Άφησε μια ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως όλοι μαζί θα παλέψουμε για επιτυχίες έχοντας δίπλα μας τον κόσμο, στις καλές και τις κακές στιγμές.

Για το ντέρμπι με την Παρτιζάν και τα ματς σε Euroleague και Αδριατική Λίγκα: «Αν φοβόμουν θα έμενα σπίτι. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να συνηθίσουν σε έναν νέο προπονητή. Είναι η τέταρτη φορά που αναλαμβάνω μια ομάδα Οκτώβριο ή Νοέμβριο. Είχε συμβεί το ίδιο στον Ολυμπιακό, τη Μακάμπι και παλαιότερα τον Πανιώνιο. Έχω την εμπειρία τέτοιων καταστάσεων, αλλά δεν είναι εύκολο να αλλάξεις φιλοσοφία όταν έχεις μπροστά σου παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ