Απέκτησε τον Μάικλ Ντίξον η ομάδα του Στέφανου Δέδα

Απέκτησε τον Μάικλ Ντίξον η ομάδα του Στέφανου Δέδα

Στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας και στη Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάικλ Ντίξον που αποχώρησε από την Στρασμπούρ.

Σημαντική ενίσχυση για την Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα. Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας απέκτησε τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον.

Ο 27χρονος γκαρντ ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην γαλλική Στρασμπούρ, αλλά από ότι φαίνεται δεν κατάφερε να ταιριάξει με την φιλοσοφία της ομάδας, παρόλο που είχε καλά νούμερα. Στο πρωτάθλημα της Γαλλίας είχε 13.9 πόντους και 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 11 συμμετοχές, ενώ στο Basketball Champions League (ήταν στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ) είχε 11.1 πόντους και 3.7 ασίστ ανά παιχνίδι (6 συμμετοχές).

Αυτή είναι η δεύτερη δυνατή κίνηση για την ομάδα του Έλληνα προπονητή της τελευταίες μέρες, καθώς είχε αποκτήσει και τον Αμερικανό φόργουορντ Ντι Τζέι Γουάιτ με θητεία στο NBA, ενώ έχει στο ρόστερ της και τον έμπειρο Κερέμ Γκονλούμ.

Με αυτές τις κινήσεις η Μπαχτσεσεχίρ θέλει να ανέβει θέσεις στην βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας, καθώς μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ