«Ενδιαφέρον της Μπολόνια για Στρέλνιεκς»

«Ενδιαφέρον της Μπολόνια για Στρέλνιεκς»

Στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια φαίνεται πως έχει μπει ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς, όπως μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ.

Η Βίρτους Μπολόνια φέρεται να έχει βάλει στην μεταγραφική της λίστα τον Λετονό γκαρντ του Ολυμπιακού Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» έπειτα από δύο χρόνια.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «Resto Del Carlino», ο 29χρονος παίκτης αρέσει ιδιαίτερα στον προπονητή της Μπολόνια, Σάσα Τζόρτζεβιτς, που εξετάζει ενδελεχώς την περίπτωση του θέλοντας να προσδώσει εμπειρία στην περιφέρεια.

Ο Στρέλνιεκς έχει τραβήξει τα βλέμματα διάφορων ομάδων που θα αγωνιστούν στην Euroleague, συνεπώς καταλαβαίνουμε ότι η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η κάτοχος του Basketball Champions League, θα συμμετάσχει στο EuroCup, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά.

Θυμίζουμε πως στην περσινή περίοδο ο Λετονός αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια στην κορυφαία διοργάνωση, μέχρι να τραυματιστεί, έχοντας 8,8 πόντους, 2 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ με 46% στα τρίποντα, σε περίπου 21 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ