Όσα πρέπει να ξέρετε για την μεγάλη βραδιά του Σπανούλη

Όσα πρέπει να ξέρετε για την μεγάλη βραδιά του Σπανούλη

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για την μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό να δίνει οδηγίες στους φιλάθλους του ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά από την μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, «The Night Of The Legend», στο σχεδόν κατάμεστο ΣΕΦ (20:00) με τη φανέλα με το Νο7 του πρώην αρχηγού των «ερυθρόλευκων» να αποσύρεται. Ο Ολυμπιακός φρόντισε να δώσει οδηγίες στους οπαδούς του ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα καθ’ όλη τη διαδικασία της ξεχωριστής ημέρας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Αρμάνι Μιλάνο για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες (η πρώτη ήταν κεκλεισμένων των θυρών) και η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους φιλάθλους της.

Διαβάστε επίσης: Ο ίδιος αλλά… διαφορετικός Ντιέγκο Μαρτίνεθ πριν το πρώτο ελληνικό ντέρμπι της καριέρας του

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00, δύο ώρες νωρίτερα, και πρότεινε σε όλους να βρίσκονται στις θέσεις τους το αργότερο έως τις 19;30. Παράλληλα πρόσθεσε πως θα υπάρχουν και εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Μετράμε αντίστροφα για το τζάμπολ της μεγάλης βραδιάς του Βασίλη Σπανούλη «The Night Of The Legend» (17/09, 20:00) και θέλουμε την βοήθειά σας για να κυλήσουν όλα τέλεια, ακριβώς όπως αρμόζει στον εμβληματικό αρχηγό!

Δεδομένου ότι είμαστε μια ανάσα από το να γίνει sold out και η προσέλευση θα είναι μεγάλη, σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο ΣΕΦ το δυνατό νωρίτερα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00, ακριβώς δύο ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου event (20:00). Το ιδανικό θα είναι να βρίσκονται όλοι στην θέση τους το αργότερο ως τις 19:30 και κυρίως οι κάτοχοι των εισιτηρίων base line και court seats, οι οποίοι λόγω του προγραμματισμού και της ροής της εκδήλωσης, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουν να προσεγγίσουν τη θέση τους στο ξεκίνημα του event.

Λόγω των αλλαγών στο γήπεδο και την αρίθμηση των καθισμάτων, θα πρέπει άπαντες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων και να κάθονται στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Τέλος, πολλές εκπλήξεις (όπως face painting) θα.. περιμένουν μικρούς και μεγάλους φίλους, στις θύρες VIP, 3 και 7!!!»

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε άδεια.

Για την ιταλική ομάδα οι απουσίες είναι αρκετές με τον Έτορε Μεσίνα να μην υπολογίζει στους Μπίλι Μπάρον, Ντιέγκο Φλακαντόρι, Νικολό Μέλι, Στέφανο Τονούτ, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Μάοντο Λο και Γιοχάνες Φόιγκτμαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ