ΕΟΚ : Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει; Ξεφτίλα με Φούφη!

ΕΟΚ : Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει; Ξεφτίλα με Φούφη!

Η αρεστή στον Βασιλακόπουλο διοίκηση της Ομοσπονδίας Διαιτητών (ΟΔΚΕ) απειλεί με τιμωρία τον Φούφη, καταργώντας κάθε νομική λογική

Η έκφραση «τα έχουμε δει όλα» σταματά εκεί που αρχίζει το μπάσκετ του Βασιλακόπουλου. Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε μια ιστορία, η οποία αν δεν ήταν τόσο σοβαρή, θα έβγαζε πολύ γέλιο. Η ΟΔΚΕ απειλεί τον Γιάννη Φούφη με τιμωρία, επειδή ΔΕΝ συμφωνεί με τις προτάσεις που έστειλε στην ΕΟΚ, κατόπιν δικής της (της ΕΟΚ) προτροπής, ώστε να βρεθεί διέξοδος στο μεταξύ τους αδιέξοδο. Απίστευτη κίνηση, που απλά θα φέρει νομικούς μπελάδες στην Ομοσπονδία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Εδώ και καιρό υπάρχει ανοιχτό μέτωπο ανάμεσα στην ΕΟΚ και τον Γιάννη Φούφη. Ο διεθνής διαιτητής ΔΕΝ ορίζεται σε αγώνες εσωτερικών διοργανώσεων, επειδή έχει κινηθεί νομικά, για να διεκδικήσει τα διαφυγόντα προς αυτόν κέρδη και την αποκατάσταση του ονόματός του, από τον καιρό που η Ομοσπονδία δεν τον όριζε σε αγώνες (παρότι διεθνής), επειδή σφύριζε στην Ευρωλίγκα.

Ο Φούφης είναι διεθνής διαιτητής σύμφωνα με τη ΦΙΜΠΑ, αλλά η ΟΔΚΕ εσχάτως τον διέγραψε από τη λίστα, δίχως να υπάρχει προφανής λόγος. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι έστειλε εξώδικο και πλέον κι αυτή η υπόθεση οδεύει προς τα δικαστήρια. Κάπου εκεί οι διοικούντες την ΕΟΚ ζήτησαν από τον Φούφη να τους καταθέσεις προτάσεις, ώστε να βρεθεί τρόπος να λήξει η… παρεξήγηση.

Του ζήτησαν, μάλιστα, να υπάρξει απόλυτη μυστικότητα κι ο Φούφης ανταποκρίθηκε, στέλνοντας τις προτάσεις που εκείνος θεωρεί ότι τον καλύπτουν ως διαιτητή κι ως προσωπικότητα. Κι εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου. Η ΕΟΚ όχι μόνο άφησε να διαρρεύσουν (σε φιλικό μέσο) οι προτάσεις, αλλά ζητά από την ΟΔΚΕ να τιμωρήσει τον διαιτητή, επειδή αυτά που ζητά τα θεωρεί υπερβολικά!

Προσέξτε: Έχετε αντιδικία με κάποιον, του προτείνετε (εσείς) να σας πει τι θέλει για να σταματήσει ο… πόλεμος, σας στέλνει τις προτάσεις και μετά εντείνετε την κόντρα, επειδή διαφωνείτε με αυτές τις προτάσεις. Θαρρώ ότι όχι μόνο οι πρωτοετείς της νομικής, αλλά κι οι υπάλληλοι του γωνιακού καφέ που είναι απέναντι από τη Νομική Σχολή της Σόλωνος, έχουν πεθάνει στα γέλια.

Θα γελούσαμε κι εμείς αν δεν βλέπαμε γι’ άλλη μια φορά τον αυταρχισμό, την καταπάτηση όχι απλά των νόμων, αλλά και της λογικής, από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Και καλά αυτός, αλλά οι παρατρεχάμενοι που θα κληθούν να υπογράψουν αυτό το έκτρωμα, δεν αντιλαμβάνονται πως απλά βάζουν τον εαυτό τους σε θέση «κατηγορούμενου»; Γιατί είναι βέβαιο ότι ο Φούφης θα κινηθεί νομικά και δεν υπάρχει δικαστήριο (ακόμα κι αν αναζητηθεί στη χαμένη Ατλαντίδα) που να μην τον δικαιώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ